دومین یلدای کارآفرینان استارتاپی لرستان

از زبان سینا حیدری، برگزار‌کننده رویداد؛

0

در دومین دورهمی یلدای کارآفرینان استارتاپی لرستان، 180 نفر از فعالان استارتاپی و کارآفرینی لرستان و ایران گرد هم آمدند و در فضایی دوستانه، از بیم‌ها و امیدهایشان برای سال 98 با یکدیگر سخن گفتند.

دومین یلدای کارآفرینی استارتاپی استان لرستان برگزار شد؛ سینا حیدری،  فعال استارتاپی و کارآفرینی لرستان و برگزارکننده دومین یلدای استارتاپی لرستان، از این رویداد می‌گوید؛

رویداد یلدای کارآفرینان استارتاپی برای دومین بار در استان لرستان به همت همفکر لرستان، با همکاری اتاق بازرگانی استان لرستان و هفته‌نامه شنبه در روز پنجشنبه 29 آذر 97 در سالن همایش اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد.

در دومین دورهمی یلدای کارآفرینان استارتاپی لرستان، 180 نفر از فعالان استارتاپی و کارآفرینی لرستان و ایران گرد هم آمدند و در فضایی دوستانه و فارغ از رقابت‌های روزمره، از بیم‌ها و امیدهایشان برای سال 98 با یکدیگر سخن گفتند؛ آنها از مشکلاتی که پشت سر گذاشتند و از آینده پیشرو اکوسیستم استارتاپی لرستان و ایران صحبت کردند.

در این رویداد چندین تیم استارتاپی، جمعی از کارآفرینان، صاحبان ایده، طراحان و برنامه‌نویسان، سرمایه‌گذارها، واحدهای فناور، فعالان اکوسیستم استارتاپی و دانشجویان حضور داشتند و به گفتگو با هم پرداختند.

مهمانان ویژه دومین یلدای کارآفرینان استارتاپی لرستان

دومین یلدای کارآفرینان استارتاپی لرستان پذیرای دو مهمان ویژه بود؛ حامد ولی‌پوریان، بنیانگذار استارتاپ بیمیتو و آرزو خسروی، بنیانگذار استارتاپ فرش آنلای در این رویداد حضور داشتند و از تجربیاتشان برای شرکت‌کنندگان گفتند.

در ابتدا حامد ولی‌پوریان که خود متولد لرستان است، به توضیح مدل کسب‌وکار بیمیتو پرداخت؛ او در رابطه یا شناسایی فرصت‌ها و راه‌حل‌های مناسب برای آن‌ها، همچنین چالش‌های مختلف در راه‌اندازی استارتاپ صحبت کرد و از تجربیاتش برای شرکت‌کنندگان سخن گفت.

آرزو خسروی، سخنرانی خود را با سخنان انگیزشی شروع کرد و در ادامه به چالش‌های موجود در حوزه کاری خود اشاره کرد. او در ادامه به معرفی استارتاپ فرش آنلاین پرداخت و تجربیات چند سال فعالیت خود را با استارتاپی‌ها به اشتراک گذاشت.

مستند استارتاپ‌های خرم‌آباد

در بخشی از این رویداد، مستندی از وضعیت استارتاپ‌های خرم‌آباد و دستاوردهای آن‌ها در سال گذشته به نمایش درآمد. استارتاپ‌ها در این برنامه از برنامه‌های آینده‌شان برای حضور در بازارهای بین‌المللی خبر دادند.

چهره استارتاپی سال 97 استان لرستان

در این همایش «چهره استارتاپی سال 97 لرستان» نیز معرفی شد؛ مصیب گراوند به دلیل دستاوردهای خود و تیمش در سال 97، به این عنوان لقب گرفت و از ایشان تقدیر به عمل آمد.

مصیب گراوند، چشم‌انداز خود را برای شرکت‌کنندگان توصیف کرده و در ادامه اظهار امیدواری کرد که استان لرستان تبدیل به یکی از استان‌های فعال استارتاپی کشور تبدیل شود.

 

پنل پرسش و پاسخ، با حضور آرزو خسروی و حامد ولی پوری برگزار شد؛ در این بخش از برنامه به سوالات فعالان استارتاپی پاسخ داده شد و اعضای پنل، تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.