گفتوگوی شنبه با میلاد چراغعلیخانی درباره ویز، دال و حاشیههای این روزهایشان
مدیرعامل دال: نه آقازادهایم، نه ژن خوب!
مدیرعامل اپلیکشن دال با رد شایعات و اظهارنظرهای فضای مجازی در مورد ارتباط فیلترینگ و حذف ویز از تاکسیهای آنلاین با دال، با بیان اینکه ما آقازاده و ژنخوب نیستیم، گفت: شاید هم زمانی ارائه اپلیکشین دال و توقف ویز باعث برخی حواشی در فضای مجازی شده است.
به گزارش شنبه پرس ، میلاد چراغعلیخانی با اشاره به حواشی ایجادشده در رسانهها و شبکههای اجتماعی هرگونه ارتباط تیم پنجنفره اپلیکشن دال، با اشخاص و مراکز خاص را مردود دانست و اظهار داشت: ما نه آقازاده هستیم و نه ژن خوب و اولویت اصلی ما فقط کاربران و رانندگان هستند. در بازار ایران توانایی رقابت وجود دارد و تیم ما هم بازخورد کاربران را اصل کار خود قرار خواهد داد.
دنبال جایگزینکردن دال به جای ویز نیستیم
مدیرعامل اپلیکیشن دال با اشاره به انتشار این اپلیکیشن ازمهرماه سالجاری در کافه بازار، اضافه کرد: تا به امروز شاهد استقبال 80 هزار کاربر از دال بودهایم. او دال را در بازار داخلی بدون رقیب عنوان کرد و گفت: به غیر از ویز که نمونه خارجی است، اپلیکیشن طراحی وعرضه شده دال، در بازار داخلی فاقد نمونه مشابه است. اعتقاد دارم هیچ نمونه داخلی در بازار ایران توان رقابت با این اپلیکیشن طراحیشده توسط تیم ما را ندارد؛ چراکه تیم 5نفره این مجموعه درزمینه طراحی این اپلیکیشن که دارای پیچیدگیهای خاصی بوده است، در بحث نقشه و مسیریابی سرویسهای ویژه زیاد کار کرده است.
چراغعلیخانی با با تاکید دوباره بر اینکه وابستگی به هیچ رانت و مرکزی ندارند، گفت: همه اعضای تیم 5نفره این طرح از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف هستند که دارای مدالهای طلا و برنز و مقامهای کشوری بودهاند. وی با بیان اینکه ورود به این حوزه کارساده و آسانی نبوده است، گفت: ما دنبال جایگزینی دال به جای ویزنیستیم. کار طراحی و توسعه دال از بهمن سال95 شروع شد و تا شهریور ماه امسال ادامه داشته و در مهرماه رونمایی شده است.
طراح اپلیکیشن دال با بیان اینکه همه میدانند توقف ویز با دستور قضایی دادستانی بوده است که وزیر اطلاعات هم در مورد آن موضعگیری کرده، تصریح کرد: ما نمیدانیم توقف ویز چه ربطی به این طرح ما داشته است!
چراغعلیخانی گفت که پاسخی برای بحثهایی که در فضای مجازی به راه افتاده ندارد و آنها فقط میخواهند به کیفیت کارشان اهمیت دهند و استقبال یا عدم استقبال کاربران است که نتیجه کار را مشخص خواهد کرد.