از بهمنماه سال گذشته با یکی از شرکتهای سرمایهگذاری معتبر وارد مذاکره شدیم و در نهایت در تاریخ 26 تیرماه به نتیجه رسیدیم.
علی حاجیمحمدی، موسس ژاکت خبر از جذب سرمایه یک و نیم میلیارد تومانی برای این استارتاپ داد و گفت: «از بهمنماه سال گذشته با یکی از شرکتهای سرمایهگذاری معتبر وارد مذاکره شدیم و در نهایت در تاریخ 26 تیرماه به نتیجه رسیدیم.» او در رابطه با مدل سرمایهگذاری انجامشده گفت در این قرارداد، ژاکت در مقابل گرفتن مبلغ یک ونیم میلیارد تومان، مقداری از سهام خود را واگذار کرده است.
ارزشگذاری
او در رابطه با ارزشگذاری ژاکت در این فرایند جذب سرمایه هم توضیح داد: «ارزشگذاری در این فرایند براساس تجربه کاری ما در ژاکت و استارتاپهای قبلی بود. با توجه به اینکه استارتاپهای قبلی ما همه پردستاورد بودند و همچنین پلنی که برای آینده ژاکت داشتیم و دیدی که از جامعه به دست آورده بودیم همه در این ارزشگذاری سهیم بودند. شرایط الان به این صورت است که جامعه به سمت حرکت میکند که همه در حال راهاندازی سایت یا فروشگاه اینترنتی هستند و ابزارهای مورد نیاز این اقدام را ژاکت در اختیارشان قرار میدهد. یعنی نیاز جامعه به این صورت است که در حال حاضر حتی پیرمردهایی که تا الان به شیوه سنتی در بازار کار میکردند هم به فکر ساختن یک سایت برای کسبوکار خودشان افتادهاند؛ در نتیجه خواستار ابزاری مثل ژاکت هر روز بیشتر میشود. در مجموع ما با توجه به نیازسنجی جامعه و اندازه بازاری که ژاکت در آینده دارد، این ارزشگذاری صورت گرفته است.»
حاجیمحمدی ادامه میدهد: «البته ارزشگذاری که ما درنظر داشتیم، تقریبا دو برابر ارزشی بود که الان در نظر گرفته شده است. ولی هم سرمایهگذار ما ارزش را پایین آورد و هم اینکه مشاورمان معتقد بود که ما باید منطقی باشیم و ارزش را پایینتر بیاوریم.»
توسعه کار و تبلیغات پس از جذب سرمایه
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، حاجیمحمدی تاکید کرد: «با توجه به پتانسیل ژاکت برای اینکه یک فروشگاه اینترنتی دیجیتال در همه زمینهها اعم از صوتی، تصویری، گرافیکی و … شود، این جذب سرمایه در جهت توسعه سیستم ژاکت و توسعه فروش فایل دیجیتال بوده است.» موسس ژاکت از برنامههایی که برای مصرف کردن این 1.5 میلیارد پول دارند به این شکل میگوید: «مهمترین برنامه و بیشترین هزینهای که ما داریم، توسعه نسخه جدید پلتفرم ژاکت است که روی یک بستر و سیستم اختصاصی قدرتمند با پتانسیل مدیریت چندین میلیون کاربر است. مورد مصرف دوم هم بحثهای تبلیغاتی است به این دلیل که ما تا الان کار تبلیغات و فرهنگسازی نکردهایم و حالا با این بودجه علاوه بر توسعه پلتفرم، روی بحث تبلیغات و فرهنگسازی است.»
معیار انتخاب سرمایهگذار
حاجیمحمدی در پاسخ به این سوال که معیار انتخاب سرمایهگذار برای شما چه بوده است گفت: «ما در این رابطه از مشاور استفاده کردیم. مشاوری که با اکثر سرمایهگذاران کار کرده بود. مورد دیگری هم که ما در نظر داشتیم این بود که این سرمایهگذار، در گذشته سرمایهگذاریهای موفقی داشتند؛ تجربه سرمایهگذاریهای پرریسک و موفقی داشتند در حالیکه حاشیه خبری خیلی کمی از آنها شنیده شده بود.در نهایت با توجه به دستاوردهای قبلی آنها و پشتوانهای که داشتند، تصمیم به انتخاب این گروه گرفتیم.»
تبریک به جناب حاجی محمدی
ژاکت باید به پلتفرم خرید و فروش محصولات دیجیتالی تبدیل بشه
البته منظورم فایل و نه آثار هنری صمعی بصری