نخستین مرکز فناوری انرژی در کشور راه‌اندازی می‌شود

کامبیز مهدی‌زاده، دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی:

0

این مرکز، مکانی برای ارائه نوآوری‌های حوزه انرژی است تا شرکت‌های حاضر در آن ایده‌ها و توانمندی‌های خود در این حوزه را عرضه کنند. برای راه‌اندازی این مرکز بخش خصوصی همچون استارتاپ‌ها و شتابدهنده‌ها اعلام آمادگی برای سرمایه‌گذاری کرده‌اند و زیرساخت‌ها برای راه‌اندازی مرکز فراهم شده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی از راه‌اندازی مرکز فناوری انرژی برای نخستین بار خبر داد تا در این مرکز استارتاپ‌ها، شتابدهنده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه انرژی گرد هم جمع شده و برای توسعه بازار خود فعالیت کنند.

کامبیز مهدی‌زاده، دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی از راه‌اندازی نخستین مرکز فناوری انرژی خبر داد و گفت: «این مرکز به زودی با حمایت ستاد و بخش خصوصی راه‌اندازی می‌شود تا تمامی استارتاپ‌ها، شتابدهنده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه انرژی به صورت متمرکز فعالیت خود را در آن ادامه دهند.»

مهدی‌زاده راه‌اندازی این مرکز را گامی برای ساماندهی فعالیت‌ها در حوزه انرژی دانست و ادامه داد: «این مرکز، مکانی برای ارائه نوآوری‌های حوزه انرژی است تا شرکت‌های حاضر در آن ایده‌ها و توانمندی‌های خود در این حوزه را عرضه کنند. برای راه‌اندازی این مرکز بخش خصوصی همچون استارتاپ‌ها و شتابدهنده‌ها اعلام آمادگی برای سرمایه‌گذاری کرده‌اند و زیرساخت‌ها برای راه‌اندازی مرکز فراهم شده است.»

دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی با اشاره به اینکه تبدیل شرکت‌های کوچک حوزه انرژی به شرکت‌هایی بزرگ از اهداف فعالیت این مرکز است بیان کرد: «این مرکز بستری فراهم می‌کند تا شرکت‌های توانمند اما کوچک به شرکت‌هایی قدرتمند تبدیل شوند و بازار خود را توسعه دهند در این صورت با فعالیت خود به اقتصاد کشور نیز نفع می‌رسانند.»

او همچنین عنوان کرد: «استارتاپ‌ها، شتابدهنده‌ها و شرکت‌های علاقمند به فعالیت در حوزه انرژی می‌توانند با مراجعه به ستاد، توانمندی و ایده‌های خود را ارئه دهند؛ پس از بررسی توسط تیم کارشناسی به آنها فرصت حضور در مرکز و حمایت برای توسعه فعالیت و ایده‌شان داده می‌شود و در ادامه نیز اگر روند فعالیت آنها رو به رشد بود، برای توسعه بازار حمایت می‌شوند. پس در این مرکز ایده‌ها جمع‌آوری می‌شود تا برای صنعتی شدن آنها اقدامات لازم انجام شود.»

مهدی‌زاده در بخش بعدی سخنان خود به فعالیت‌های ستاد در دور جدید اشاره کرد و گفت: «در ستاد به دنبال این هستیم تا با ساماندهی فعالیت‌های دوره‌های گذشته، زمینه‌ای برای توسعه فعالیت‌ها فراهم کنیم. بنابراین سرنوشت تمام پروژه‌های ستاد مشخص می‌شود تا با تغییر مدیریت‌ها افراد جدید دچار چالش نشوند. همچنین جدولی آماده شده تا از این پس میزان پیشرفت پروژه‌ها مشخص باشد که هرکدام در چه وضعیتی قرار دارند.»

او به استفاده از دستاوردهایی همچون اسکن کد و هولوباکس در ستاد نیز اشاره کرد که دسترسی به آخرین اخبار و دستاوردهای حوزه انرژی را آسان می‌کند و به نوعی صرفه‌جویی در وقت و هزینه را برای علاقمندان در این حوزه به دنبال دارد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.