شهردار تهران: ما به دنبال هوشمندسازی خیلی از اقدامات شهر هستیم که مهمترین آن هوشمندسازی صدور مجوز ساخت و ساز در تهران است که تا پایان سال آغاز و تا شهریور و هفته دولت سال آینده تکمیل خواهد شد. اقدامات دیگر نظیر آبیاری فضای سبز، روشنایی شهر و یافتن جای پارک در شهر هم قابلیت هوشمندسازی دارد که به دنبال اجرای آنها هستیم.
همایش فصلی مدیران شهرداری تهران با رونمایی از سه سامانه کاربردی سازمان فاوای شهرداری در برج میلاد برگزار شد.
این مراسم با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر، شهرداران مناطق، مدیران سازمانها و بخشهای مختلف شهرداری تهران، عصر شنبه هفتم مهرماه برگزار شد و شهردار تهران از سامانههای داشبورد مدیریت شهرداری تهران، اطلس هوشمند محلات و سامانه جدید مکاتبات اداری رونمایی کرد.
در این مراسم سید محمدعلی افشانی، شهردار تهران، ویژگیهای برنامه سوم توسعه را زیستپذیری، کاهش شکاف طبقاتی در شهر، مشارکتپذیری، پاسخگو کردن مدیران، توسعه، عدالت، کاهش نابرابری و بهبود وضعیت زندگی در شهر عنوان کرد و گفت: «در این برنامه به دنبال اصلاح ساختار شهری، هوشمندسازی اداره شهر و مقابله با فساد هستیم.»
ارائه مجوز ساخت و ساز به صورت هوشمند
شهردار تهران با تأکید بر ارائه مجوز ساختوساز به صورت هوشمند گفت: «ما به دنبال هوشمندسازی خیلی از اقدامات شهر هستیم که مهمترین آن هوشمندسازی صدور مجوز ساخت و ساز در تهران است که تا پایان سال آغاز و تا شهریور و هفته دولت سال آینده تکمیل خواهد شد. اقدامات دیگر نظیر آبیاری فضای سبز، روشنایی شهر و یافتن جای پارک در شهر هم قابلیت هوشمندسازی دارد که به دنبال اجرای آنها هستیم.»
او همچنین بر مقابله با فساد در شهرداری تأکید کرد و با اشاره به هوشمندسازی به عنوان راهی برای مقابله با فساد گفت: «فساد پایههای سازمان را ویران میکند و ما باید با آن مقابله کنیم. البته یکی از راهها هوشمندسازی اقدامات است. شهرداری تهران نمیخواهد برای خود حق و قدرت چانهزنی در اموری مانند صدور مجوز داشته باشد. صدور مجوز باید هوشمند شود و متقاضی بدون حضور در شهرداری با محاسبه دقیق اطلاعات محل ساخت و ساز خود تمام فیشها و عوارض مربوطه را پرداخته و مجوز خود را دریافت کند.»
در پایان این مراسم با حضور مهندس افشانی، دکتر میرزایی معاون شهردار و دکتر فرجود مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران ۳ سامانه جدید رونمایی شد.
سامانههای رونمایی شده با هدف پیشبرد اهداف برنامه تهران هوشمند طراحی و راهاندازی شدهاند. داشبورد مدیریت شهرداری تهران به مدیران کمک میکند برای برنامهریزی و تصمیمگیری تصویر کاملتر، واقعیتر و مبتنی بر داده و اطلاعات را در ذهن خود ترسیم کنند.
همچنین اطلس هوشمند محلات در فاز نخست با هدف ایجاد پیشخوان توسعه محلهای بافت فرسوده شهر تهران 158 محله را تحت پوشش خود قرار داده است و سامانه جدید مکاتبات اداری شهرداری نیز نسخه بهروز شده و بهینه اتوماسیون اداری برای کاربری راحتتر و سرعت بالاتر مکاتبات، راهاندازی شده است.