سرمایه‌گذارهای ایرانی، خطرپذیر نیستند!

داوود مظفری، مدیرعامل استارتاپ بپرسیم:

0

بسیاری از استارتاپ‌ها فعالیتشان را با آزمون‌وخطا شروع می‌کنند و یا حتی گاهی در ادامه هم با همین شیوه عمل می‌کنند، در بحث شروع، مارکتینگ، جذب یوزر و فعالیت‌های دیگر. در استارتاپ بپرسیم این امکان فراهم است که به جای آزمون و خطا رفتن و شکست خوردن، قبل از هر مرحله از کار، نسبت به نتایج کار مشابه، نگاه جامعه، میزان اثربخشی هر فعالیت و بسیاری مسائل دیگر آگاهی پیدا و تجارب اشتباه را تکرار نکنند. تمام این موارد در سه مرحله قابل انجام هستند. قبل از راه‌اندازی، بحث مارکتینگ و در زمان توسعه.

داوود مظفری، مدیر عامل استارتاپ «بپرسیم» در رابطه با وضعیت کنونی این استارتاپ گفت: «در حال حرکت ه سمت تغییرات ساختاری  هستیم و قصد داریم به یک پلتفرم نطرسنجی در همه زمینه‌ها تبدیل شویم. در این‌صورت می‌شود از طریق اپ‌های دیگر که کتابخانه ما را در اختیار دارند، نظرسنجی انجام داد. با این کار هم کاربرهای بیشتری خواهیم داشت و هم اینکه تمرکزمان به سمت فعالیت‌های دیگر بیشتر می‌شود و امکان ارائه مدل‌ها و تنوع بیشتری برای کاربرانمان خواهیم داشت.»

به گزارش شنبه‌پرس، مظفری ادامه داد: «بپرسیم در ابتدا با 4 نفر شروع کرده و در حال حاضر به 14 نفر رسیده‌ایم. این استارتاپ به درآمدزایی رسیده ولی درآمد آن هنوز از هزینه‌هایش کمتر است. اما تا پایان سال بخش بیزینسی استارتاپ را تکمیل خواهیم کرد.»

او درباره مشکلات سرمایه‌گذاری و ارتباط با سرمایه‌گذارها هم گفت: «زمان زیادی است که به دنبال سرمایه‌گذار بوده‌ایم ولی به چند دلیل هنوز موفق نشده‌ایم. یا توقع سرمایه‌گذار از ما، تغییر شیوه و روشمان است یا سرمایه‌گذار سرویس اصلی دیگری دارد و از ما می‌خواهد به عنوان بازوی اجرایی در جهت فعالیت آن‌ها عمل کنیم. در اصل سرمایه‌گذاران به دنبال کسب منافع خودشان بوده‌اند، نه رشد ما.» او اشاره کرد به طورکلی در اکوسیستم ما تقریبا می‌توان گفت ‌‌VC به معنای خطرپذیر وجود ندارد. هدف سرمایه‌گذاران حاضر در اکوسیستم، بیشتر ‌B2B یا B2C است. به صورتی‌که کالا یا خدماتی ارائه دهند، هزینه‌ای دریافت کنند و به پول برسند. همان بازاری‌های سنتی و قدیم که تمایل دارند روند B2C را به‌صورت آن‌لاین انجام دهند. مانند شرکت‌های بیمه که در روند کاری آن‌ها همان مراحل از گذشته تا امروز انجام می‌شود. با این تفاوت که گذشته حضوری کار می‌کردند اما حالا به صورت آن‌لاین.»

مدیرعامل استارتاپ بپرسیم اضافه کرد یکی از بزرگترین چالش‌های آن‌ها در رابطه با کاربران، جانیفتادن فرهنگ نظرسنجی آن‌لاین بین مردم است. همچنین فرهنگ استفاده از سرویس‌هایی که پولی به عنوان جایزه دارد. اقدام به ساخت چند اکانت می‌کنند. «آن‌ها نمی‌دانند که تمام حرکاتشان توسط ما قابل پیگیری است.  وقتی اقدام به حذف آن‌ها می‌کنیم، شاکی می‌شوند و حتی گاهی دردسرساز.»

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.