«دیجی‌‌فای»، تسهیلگری بومی برای ایجاد فروشگاه‌ مجازی

0

«دیجی‌‌فای» به عنوان یک تسهیلگر برای ایجاد فروشگاه‌های مجازی خدماتی را برای این کار به مشتریان خود ارائه می‌دهد. به این منظور این شرکت با هدف ارائه این خدمات باشگاه مشتریان راه‌اندازی کرده است. در این باشگاه هر کسب و کاری و در هر سطحی حضور دارد و می‌تواند از طریق این خدمات و فروشگاه مجازی که برای او ایجاد شده محصولات خود را به مشتریانش ارائه دهد.

محمد فرخ‌نژاد، بنیان‌گذار و مدیرعامل دیجی‌فای، در نشست خبری این شرکت در توضیح روند فعالیت «دیجی‌فای»، آن را یک تسهیل‌‌گر معرفی کرد که سعی دارد با خدمات و ابزارهای مختلف به ایجاد بستری مناسب برای حضور تولیدکنندگان بومی و خانگی مختلف در صنعت تجارت الکترونیک کمک کند.

به گفته او، این شرکت تا کنون توانسته بیش از چهار هزار پذیرنده را از سراسر کشور جذب کرده و به آنها خدمات مناسب و اختصاصی مانند یک فروشگاه‌ساز به همراه ماژول‌های ارسال، پرداخت و ابزارهای جانبی کسب‌وکار خودشان را ارائه کند.

فرخ‌نژاد با اشاره به هدف «دیجی فای» در چشم انداز این شرکت گفت قرار است کسب و کارها با بستری که دیجی فای در اختیارشان قرار می‌دهد به پذیرندگان و مشتریان خود محصولات و خدماتی ارائه کنند. براین اساس توسعه کسب و کارها در پلتفرم هدف و ملاک فعالیت نیست.

دو بازخورد از کسب و کارهایی که به این پلتفرم اضافه شدند باعث شد تا در ادامه راه برخی خدمات تغییر کنند و برخی خدمات هم برای آنها ایجاد شود. فرخ‌نژاد در توضیح این موضوع گفت: اتصال به سیستم‌های مختلف مانند حسابداری و فروش بصورت یکپارچه و همچنین امکان راه‌اندازی فروش آنلاین دو نیاز اساسی کسب و کارها بود که برای رفع آن محصول «بونس 360» را که شامل صندوق، فروشگاه آنلاین و باشگاه مشتریان است را ایجاد کردیم.

به گفته مدیرعامل دیجی‌فای، در سال 98 این محصول با چند کسب‌وکار تست شد. اما آغاز همه‌گیری ویروس کرونا موجب رکود کسب ‌و کارهای سطح شهر و در نتیجه افت درآمدهای دیجی فای شد. همین امر ایده ایجاد فروشگاه‌های اینترنتی بود. که محصول «بونس 360» و دیگر خدمات را به مرور و با بررسی بازار برای کسب و کارها ایجاد کردیم. در نیمه راه هم متوجه شدیم که همکاری با اکوسیستم دیجی کالا می‌تواند موقیعت مثلثی برای ما، دیجی‌کالا و کسب و کارهای حاضر در این اکوسیستم باشد. به همین دلیل قرارداد همکاری با دیجی کالا امضا شد.

در ادامه نشست مهیار ابوترابی، مدیر مارکتینگ دیجی‌فای با توجه به خدمات قابل ارائه به کسب و کارها گفت این شرکت رقیب دیگر پلتفرم‌های مشابه نیست بلکه به باور ما آنها ابزار مکمل هستند و کسب و کارها می‌توانند علاوه‌بر حضور در پلتفرم دیجی فای در سایر پلتفرم‌های دیگر فعالیت داشته باشند و سایت و شبکه‌های اجتماعی خودشان را هم زمان مدیریت کنند.

به گفته ابوترابی، در حال حاضر تمامی خدمات دیجی ‌فای در یک بسته 6 ماهه با قیمت یک میلیون و 390 هزار تومان عرضه می‌شود. البته هر پذیرنده می‌تواند با ثبت‌نام به مدت یک ماه از تمامی خدمات به صورت رایگان استفاده کند.

حسین خلیلی، مدیر فنی دیجی ‌فای، درباره ویژگی‌های محصولات دیجی فای توضیح داد: هم اکنون محصولات و خدمات ما شامل فروشگاه‌ ساز، پنل مدیریتی، ماژول‌های ارسال و پرداخت و باشگاه مشتریان است. البته برای ارسال مرسوله کسب و کارهایی که در پلتفرم دیجی فای حضور دارند با دیجی‌اکسپرس همکاری داریم. و در بخش پرداخت علاوه بر همکاری با بانک‌ها و کد «PSP» روش‌هایی مانند کارت به کارت را هم در اختیار پذیرندگان قرار داده‌ایم.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.