تهدید و توهین به استارتاپ های بیمه ای

 اگر مثل دفتر اسنپ تو کرمان که رانندهای تاکسی همون اول آتیش زدن؛ عمل می کردیم اینقدر گستاخ نمی شدن!

1

بعد از ماجرای حمله و تخریب دفتر اسنپ درکرمان حالا عده ای در صنعت بیمه در تدارک مقابله با استارتاپ های حوزه بیمه ای هستند. در چت هایشان به صراحت می گویند که مثل حمله به دفتر اسنپ در کرمان باید دفاتر استارتاپ های بیمه ای به آتش کشیده شود.برخی مدیران بیمه ای هم با آنها هم داستان شده اند. دعوا بر سر چیست؟(تصویر چت را در ادامه خبر ببینید)

 

بعد از ماجرای حمله و تخریب دفتر اسنپ درکرمان حالا عده ای در صنعت بیمه در تدارک مقابله با استارتاپ های حوزه بیمه ای هستند. در چت هایشان به صراحت می گویند که مثل حمله به دفتر اسنپ در کرمان باید دفاتر استارتاپ های بیمه ای به آتش کشیده شود.برخی مدیران بیمه ای هم با آنها هم داستان شده اند.(تصویر چت را در ادامه خبر ببینید)

 

از ده ماه پیش کمپینی در تلگرام با عنوان” کمپین اعتراض به ارائه دهندگان غیر قانونی بیمه ” از سوی نمایندگان فروش بیمه ها در تلگرام شکل گرفت. در این کمپین پیشنهاداتی مثل آتش زدن دفاتراستارتاپ ها یا تجمع در مقابل بیمه مرکزی ،خرید از سوپر مارکت های محل به جای هایپر مارکت ها و استفاده از آژانس های سنتی به جای اسنپ برای شکست فرهنگ استارتاپی و شکایت برای پلمپ استارتاپ ها مطرح شد.

در ادامه این روند، در تاریخ 19 اسفند، نامه ای از بیمه ایران، بزرگترین شرکت بیمه و تنها بیمه دولتی کشور در این گروه و گروه های مشابه انتشار یافت. در این نامه بیمه ایران تمامی سایت های اینترنتی(استارتاپ ها )را از استفاده از نام و لوگو و فروختن محصولات خود منع کرده و التیماتوم 3 روزه ای برای اجرای آن داده است. همچنین به موازات این اقدام، تمامی نمایندگان خود را از همکاری با این سایت ها منع کرده است.دبیر انجمن صنفی کار فرمایی نمایندگان بیمه ایران استان تهران هم در بخش نامه ای خواستار عدم همکاری با استارتاپ ها شده و در این بخش نامه فعالان صنعت بیمه تهدید شده اند که اگرکشف شود که بین آنها و استارتاپ ها رابطه ای هست با متخلفین برخورد خواهد شد! وی در این بخش نامه عوارض همکاری با استارتاپ ها را شکل گرفتن پول شویی،سفته بازی،شکست قیمت ها، ورود به معاملات ربوی و… عنوان کرده است. این ادبیات به گروه های مخالف استارتاپ ها نیز سرایت کرده و آنها در گفتگوهایشان از استارتاپ ها با عنوان سخیفی مثل حرامزاده ها یاد می کنند. (تصویر چت و بخش نامه را در ادامه خبر ببینید)

 

بعد از نامه مدیرکل ماشین های بیمه ایران و انجمن صنفی بیمه ایران، هیات مدیره انجمن شرکت های نمایندگی بیمه آسیا وانجمن صنفی بیمه پارسیان نیز به کمپین مقابله با استارتاپ های بیمه ای پیوشته و خواستار برخورد با این استارتاپ ها شدند. کانال انجمن رسمی نمایندگان بیمه ایران ساعتی پیش خبر از فشار به استارتاپ بیمیتو برای برداشتن لوگوی بیمه ایران دادند و با انتشار عکس جلسه اعلام کردند ” كليه تخفيفات از سايت بيمتو برداشته شد و تا ٤٨ ساعت آينده آرم و نرخ دهي هم حذف مي گردد. ضمنا بقيه شركت هاي بازاريابي الكترونيكي هم در چند روز آينده اينكار را انجام خواهند داد” اما مدیران برخی از استارتاپ های حوزه بیمه از جمله محمد رضا فرحی بنیان گذار استارتاپ“بیمه بازار” ،امیر حسین نام آور مدیرعامل استارتاپ بیمیلاین ،یاشار ژاله دوست مدیرعامل استارتاپ “ازکی” در گفتگو با شنبه پرس اعلام کردند که تابع قانون بیمه مرکزی هستند و اقداماتشان بر اساس روال قانونی است ولوگو بیمه ایران را برنخواهند داشت.

رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم در واکنش به این اتفاقات به خبرنگار شنبه پرس با اعلام اینکه حدود 10 روز پیش در سایت بیمه مرکزی تعریف شد که بازاریاب های آنلاین با نماد اعتماد می‌توانند خدمات خود را ارائه دهد، توصیه کرد مدیران صنعت بیمه به روز بوده و حداقل سایت  بیمه مرکزی را مشاهده کنند. او در ادامه گفت: «بیمه صنعتی است که قوانین خاص خود را دارد و صنفی نیست. به همین دلیل اتحادیه به راحتی نمی‌تواند به فضای سنتی بیمه ورود پیدا کند. این مسئله هم مانند تاکسی‌های آنلاین است که در ابتدای کار مقاومت خاصی شکل گرفته است. نمایندگان بیمه احساس خطر کرده‌اند و نگرانند که با تبلیغات و تخفیفاتی که استارتاپ‌ها در نظر گرفته‌اند، مشتریان به آن سمت کشیده می‌شوند. در نهایت این مسئله باید به تعامل طرفین ختم شود.»

وی همچنین تاکید کرد هنوز اتحادیه تقاضایی از سمت استارتاپ‌های بیمه‌ای نداشته و به همین دلیل تا به حال دخالت نکرده‌است. “اگر در چند روز آینده وضعیت حادتر شود قطعا وارد می‌شویم و مکاتبات و مذاکرات را شروع خواهیم کرد.»

دعوا بر سر چیست؟

نمایندگان فروش بیمه خواستار توقف فروش بیمه شخص ثالث توسط استارتاپ ها هستند. چرا که بیمه ثالث اجباری است و صاحبان وسایل موتوری مجبور هستند هر ساله اقدام به خرید بیمه ثالث کنند. از آنجایی که فروش این نوع بیمه اجباری نیازی به تبلیغات و بازاریابی خاصی ندارد، تبدیل به رانتی شده است که اجازه ورود به استارتاپ ها داده نمی شود. از طرفی بیمه هایی چون بیمه بدنه، بیمه زلزله، بیمه آتش سوزی و بیمه عمر بخاطر هزینه بر بودن(تبلیغات و بازاریابی) و زحمت بیشتر برای فروشندگان بیمه چندان جذابیتی ندارد و فروش این بیمه ها از نظر انان توسط استارتاپ ها بلامانع است.

خط قرمز برخی از فعالان بیمه با استارتاپ ها بر سر فروش بیمه شخص ثالث است. چرا که بر اساس امار سال 1395 مجموع سبد فروش بیمه ای کشورمبلغ 250 هزار میلیارد ریال بوده که سهم فروش بیمه ثالث  100 هزار میلیارد ریال است. که با افزایش خوسایل نقلیه در سال 96  این رقم بالغ بر  120 هزار میلیارد هزار ریال است.

با انلاین شدن فروش بیمه ها توسط استارتاپ ها مردم دیگر مجبور نیستند به سختی اقدام به تهیه بیمه نامه کنند. چرا که در روش سنتی با طی مسافت و گرفتار شدن در ترافیک و از دست دادن زمان باید با مراجعه و ایستادن در صف صدور بیمه؛ اقدام به خرید بیمه می کردند اما حالا می توانند با چند کلیک بیمه نامه خود را در درب منازل و با تخفیف تحویل بگیرند.

حال باید منتظر ماند و دید مسئولان در این شرایط خاص چگونه از استارتاپ ها حمایت خواهند کرد.جهرمی وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات و سورنا ستاری معاون علمی و فنآوری رییس جمهوری که همواره سخن از حمایت از استارتاپ ها به میان می آورند، در این خصوص چه خواهند کرد. حمایت از استارتاپ ها فقط به وام دادن خلاصه نمی شود بلکه ایجاد محیط امن کسب و کار خواسته دیگراستارتاپ هاست.

بار دیگر «شاه لاد» ها به دفاتر استارتاپ ها حمله خواهند کرد و آنگاه مسئولان محترم پیگیری و بیانیه صادر خواهند کرد؟

 

۱ دیدگاه
  1. امیر می‌گوید

    … شما شدید کاسه داغتر از آش؟؟؟ شما یه تحقیقی بکن بعد بیا چنین حمله ای بکن به بیمه گر. اولا که کسی که نمایندگی بیمه رو میگیره کلی کلاس میره و تو کلی ازمون شرکت میکنه و بعد از قبولی توسط بیمه مرکزی اجازه کار براش صادر میشه به این معنی که باید دانش لازم رو داشته باشه. دوما کسی که اقدام میکنه و این کلاس ها رو میره و زحمات رو میکشه بعد از گرفتن مجوز میره هزینه میکنه و دفتری اجاره میکنه به این امید که بتونه خرج خودش و خانواده و اجاره دفتر رو در بیاره حالا چند نفر میان برنامه راه میندازن بدون دانش کافی و بدون دادن اطلاعات صحیح به مشتری هم باعث ضرر و زیان مشتری میشن هم باعث بیکار شدن دفاتر بیمه. مشتری میاد میبینه خوب این ارزونتر از همه جاست برای مثال خرید میکنه دیگه نمیدونه که برای پرداخت کمتر مثلا 30 هزار تومانی در صورت تصادف تا مبلغ 4 میلیون کمتر میتونه از بیمه دریافت کنه. کدوم کارشناسی تو این استارتاپ ها این توضیحات رو میده ؟؟؟؟؟؟. مثال خیلی زیاده کسی مخالف برنامه های استارتاپی نیست اما وقتی همین برنامه ها هم باعث از بین رفتن درآمد قشر زیادی از مردم میشه هم باعث ضرر مشتری آیا نباید جلوش رو گرفت که چیه فلان اقا زاده داره ازش سود میبره و به چهارجا هم رشوه میده که بالاخواهش در بیان

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.