بانک‌ها برای کار با فین‌تک‌ها، قوانین‌شان را روشن کنند

محمدعلی امتی، هم‌بنیان‌گذار استارتاپ مای مانی:

0

یکی از بزرگترین مشکلات کار در حوزه‌های فین‌تک، رگولاتوری بین بانک‌ها و استارتاپ‌ها است؛ به نظر من بانک‌ها باید قوانین و قواعد خاصی را برای کار با استارتاپ‌ها مشخص و ثابت کنند.

مای‌مانی استارتاپی با تیم سه نفره است که از 3 ماه پیش راه‌اندازی شده. محمدعلی امتی، هم‌بنیان‌گذار مای‌مانی در رابطه با استارتاپشان به این صورت توضیح می‌دهد: «در بحث هدیه‌های فیزیکی چالش‌هایی وجود داشت که ما را بر آن داشت تا با یک اپلیکیشن سرویسی ارائه دهیم که می‌تواند هدیه را به صورت یک کارت دیجیتالی ارسال کند. این هدیه دیجیتالی را می‌توان از دسته‌بندی‌هایی که وجود دارد انتخاب کرده و با مبلغ مشخص و همراه با پیام دلخواه، برای شخص موردنظر ارسال کرد.» امتی در ادامه توضیح می‌دهد فردی که هدیه برای او ارسال شده است، اگر اپ مای‌مانی را داشته باشد، در حساب کاربری او دریافت هدیه نمایش داده می‌شود، اگر نداشته باشد از طریق اس‌ام‌اس به او اطلاع داده می‌شود که هدیه‌ای دریافت کرده‌ و تا سه روز زمان دارد اپلیکیشن را نصب و آن را دریافت کند.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، امتی در رابطه با چگونگی استفاده از این هدیه هم می‌گوید: «شخص می‌تواند این مبلغ را به کارت‌های بانکی دیگر واریز کند و یا آن مبلغ را دوباره به عنوان هدیه به شخص دیگری انتقال دهد.»

امتی در ادامه اشاره می‌کند حتی سازمان‌ها و اداره‌جات هم می‌توانند از این طریق به پرسنل خود هدیه دهند.

به گفته هم‌بنیان‌گذار مای‌مانی، هدف این استارتاپ این است که به عنوان مرجع صدور کارت هدیه شناخته شود. امتی در رابطه با مشکلاتی که برای استارتاپ‌های این حوزه وجود دارد می‌گوید: «یکی از بزرگترین مشکلات کار در حوزه‌های فین‌تک، رگولاتوری بین بانک‌ها و استارتاپ‌ها است؛ به نظر من بانک‌ها باید قوانین و قواعد خاصی را برای کار با استارتاپ‌ها مشخص و ثابت کنند.»

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.