«کارخانه نوآوری تهران»، که از 3 سال پیش و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کار خود را آغاز کرده است، قرار است با توانمندسازی ایدههای نو و تبدیل آنان به استارتاپهای خلاق و شرکتهای دانشبنیان، در تحول تهران به یک شهر خلاق و توسعه زیستبوم کارآفرینی و نوآوری نقشآفرینی کند.
شهردار تهران امروز چهارشنبه به همراه معاون علمی و فناوری رییسجمهور مهمان کارخانه نوآوری بودند. در این بازدید محمدعلی نجفی با سازوکار این کارخانه آشنا شد و سعید رحمانی مدیرعامل سرآوا توضیحاتی درباره برنامههای این مرکز نوآوری برای حمایت از ایدههای استارتاپی و خلاقانه ارائه کرد.
«کارخانه نوآوری تهران»، که از 3 سال پیش و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کار خود را آغاز کرده است، قرار است با توانمندسازی ایدههای نو و تبدیل آنان به استارتاپهای خلاق و شرکتهای دانشبنیان، در تحول تهران به یک شهر خلاق و توسعه زیستبوم کارآفرینی و نوآوری نقشآفرینی کند. بنا به آمار ارائهشده از سوی وبسایت روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این کارخانه تا کنون توانسته است با جذب 35 میلیارد تومان سرمایهگذاری، برگزاری 68 رویداد کارآفرینی با حضور 3800 شرکتکننده و دخیل کردن بیش از 177 سرمایهگذار بخش خصوصی، زمینه توانمندسازی 77 استارتاپ و ایجاد بیش از 500 فرصت شغلی را فراهم کند.
این کارخانه روی حوزههای اینترنت اشیا، انرژیهای نو، فناوری زیستی، فناوری مالی، رسانه و محتوا، بازی و سرگرمی، زندگی شهری و شهر هوشمند تمرکز خواهد کرد و بخشها و خدمات آن شامل مراکز رشد نوآوری، شتابدهندهها، نهادهای جذب سرمایهگذار و ارائه خدمات مالی و حقوقی موردنیاز استارتاپهاست.
مجتبی موسیزاده مدیر پروژه کارخانه نوآوری این بازدید را از این جهت مهم توصیف کرد که شهرداری تهران برای حل مشکلات شرکتهای نوآور نقش مهمی میتواند برعهده بگیرد. به گفته موسیزاده، کارخانه نوآوری محصول همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت سرآوا است که در صورت حمایت شهرداری تهران امکان تعریف پروژههای توسعهای برای رفع مشکلات تهران در کارخانه نوآوری وجود خواهد داشت. شهردار تهران علاوه بر کارخانه نوآوری از مرکز پردازش دیجیکالا و مرکز نوآوری شریف هم بازدید کرد.