انیوا هم به بازار داغ اینفلوئنسر مارکتینگ‌ها پیوست

بنیان‌گذاران یک استارتاپ بازاریابی از ویژگی‌های آن می‌گویند

0

در این پلتفرم، هیچ کدام از اینفلوئنسرها مجبور نیستند کپشن خاصی را در صفحه‌شان قرار بدهند و یا از پوستر تبلیغاتی خاصی استفاده کنند. آنها مجاز هستند که با همان تم همیشگی صفحه‌شان و با روش دلخواه، محتوا و تصاویر را انتخاب کرده و به کار ببرند.

پلتفرم انیوا (Onyva) بستری برای ارتباط و همکاری میان کسب‌وکارها، به خصوص کسب‌وکارهای نوپا و استارتاپ‌ها و چهره‌های تاثیرگذار است. مراسم رونمایی انیوا، 10 اسفند با حضور افراد تاثیرگذار این حوزه، در رستوران ننا قیطریه تهران انجام شد. این امر به همت شتابدهنده جهش و هم‌بنیان‌گزاران انیوا، یعنی نیلوفر بهلولی و سپهر خدابنده، انجام شده است.

 

تبادل محبت و حس خوب، اتفاقی که در انیوا می‌افتد

در مراسم رونمایی انیوا، کاوه گودرزی، مدیرعامل شتابدهنده جهش، پس از توضیحاتی در خصوص این شتاب‌دهنده، گفت: «چیزی که در انیوا رد و بدل می‌شود، محبت و حس خوبی است که افراد به هم انتقال می‌دهند. آنها به هم کمک می‌کنند تا همه بتوانند از فرصت‌هایی که انیوا فراهم کرده است، استفاده کنند.»

گودرزی در مورد تفاوت این پلتفرم با نمونه‌های مشابه افزود: «در این پلتفرم، هیچ کدام از اینفلوئنسرها مجبور نیستند کپشن خاصی را در صفحه‌شان قرار بدهند و یا از پوستر تبلیغاتی خاصی استفاده کنند. آنها مجاز هستند که با همان تم همیشگی صفحه‌شان و با روش دلخواه، محتوا و تصاویر را انتخاب کرده و به کار ببرند. همین استفاده از پیشنهادهای متعدد و اضافه شدن محتوا و تصاویر جدید و متنوع به صفحات اینفلوئنسرها، رنگی نو به این صفحات و به کسب‌وکارهایی که این آفرها را ارائه داده‌اند اضافه می‌کند. این همان فلسفه شعار انیوا است.»

 

تبدیل تهران به یک شهر بهتر

نیلوفر بهلولی دارای مدرک لیسانس فیزیک، کارشناسی مدیریت و کارشناسی ارشد MBA، پس از معرفی خود، در مورد سابقه جهانی پلتفرم‌های مشابه که از سال 2015 آغاز به کار کرده‌اند، به نمونه‌هایی در سیدنی، لندن و نیویورک اشاره کرده و گفت: «البته این نمونه‌ها با آژانس‌های طراحی مدل کار می‌کنند و ما در جهت بومی‌سازی این پلتفرم در ایران، از افراد تاثیرگزار کمک گرفتیم. آنها می‌توانند کاملا بر مبنای برنامه روزانه خود از آفرها و پیشنهادهای انیوا بهره‌مند شده و عکس یا محتوایی را بر مبنای سلیقه شخصی خود که برای ما بسیار با ارزش و محترم است، منتشر کنند.»

هم‌بنیان‌گذار انیوا در گفتگو با خبرنگار شنبه‌پرس به یک نکته دیگر اشاره کرد: «ما دوست داریم شهر تهران، با داشتن بیزینس‌ها و خدمات باکیفیت‌تر، شهر بهتری باشد. سعی ما بر این است با کیفیت‌ترین‌ها را از طریق افراد تاثیرگزار و بازاریابی دهان به دهان به همه معرفی کرده و از تبلیغات آزاردهنده بکاهیم.»

بهلولی، انیوا را دوست اینفلوئنسرها خوانده و چشم‌انداز این پلتفرم را ابتدا تمام مناطق تهران، بعد کل کشور و در نهایت دوبی و استانبول بیان کرد. او در پاسخ به راهکار رسیدن به این چشم‌انداز، به سوابق پلتفرم‌های مشابه در جهان اشاره کرد و افزود: «انیوا قطعا مورد استقبال و استفاده قرار خواهد گرفت؛ به این علت که این سرویس رایگان است و مسلما تمامی افراد از آن استفاده خواهند کرد. و چون این تبلیغات کاملا غیررسمی و صادقانه صورت می‌گیرد، بیشترین بازخورد را خواهد داشت.»

 

به دنبال بازار عمومی نیستیم

سپهر خدابنده، دیگر هم‌بنیان‌گذار انیوا، هم پس از معرفی خود و فعالیت‌های اخیرش، به بازار انیوا اشاره کرده و گفت : «بازاری که ما در انیوا به دنبال آن هستیم، یک بازار نیچ‌مارکت است. چون بیزینس‌ها برای کمک، به افراد خاص‌تری که کیفیت‌های اولیه‌ای را دارا باشند، نیاز دارند. در واقع ما به دنبال بازار عام نیستیم و پس از تفکیک و دسته‌بندی اینفلوئنسرها، برحسب اثرگزاری هریک، به آنها پیشنهاد داده می‌شود. به این معنی که آفری که به یک اینفلوئنسر دارای 5 هزار فالوئر داده می‌شود، مسلما با آفری که به یک اینفلوئنسر  دارای 100 هزار فالوئر داده می‌شود، متفاوت خواهد بود.»

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.